Wat kost een website?

Wat kost een auto? ????


Als u een website laat bouwen, wilt u ongetwijfeld weten welk kostenplaatje hieraan zit. U zult echter begrijpen dat dit lastig te bepalen is, in een maatwerk concept.

Onze prijsstelling baseren we op uw wensen en doen we niet aan de hand van pakketprijzen. Wij benaderen iedere website als een uniek project om onze opdrachtgevers een resultaat te kunnen bieden waar ze 100% tevreden over kunnen zijn. Dit is bijna nooit mogelijk bij de afname van een pakket. Daarom verstrekken we een vrijblijvende offerte na een kennismakingsgesprek.

Prijsindicatie

Dit gaat uw project ongeveer kosten


Voor ieder project, voor iedere doelstelling en ieder budget hebben we een passende oplossing. Vult u gerust het onderstaande formulier in om een vrijblijvende prijsindicatie te ontvangen.

Vanzelfsprekend kunnen we wel een grove schatting voor u maken, aan welk bedrag u ongeveer kunt denken voor de uitvoer van onze diensten. Hiervoor kunt u het onderstaande formulier invullen. Hoe uitgebreider u het project beschrijft, hoe gerichtere prijsindicatie wij kunnen geven. Vanzelfsprekend zitten hier geen verplichtingen aan verbonden en heeft u alle vrijheid om de plannen te wijzigen.

Vertel ons over je project