Over


Jarno

Ik ben Jarno Peeters, oprichter van InsideWeb. Wat ooit begon met een simpele webpagina voor mijn voetbalteam, is uitgegroeid tot een volwaardig een full-service internetbureau waar ik echt trots op ben. Ik ben blij dat ik van mijn hobby, mijn beroep heb kunnen maken en een leuk team om mij heen heb kunnen vormen.

Toen ik dit bedrijf inschreef bij de KvK wist ik dat er veel meer aanbieders waren in deze branche. Dit heeft mij nooit afgeschrikt. Het was immers de doelstelling om niet één van velen te worden, maar InsideWeb! Een internetbedrijf met een eigen identiteit, zoals we deze ook voor onze klanten verzorgen.

Wij onderscheiden ons door een zeer persoonlijke benadering. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact, waarbij we graag meedenken over de beste oplossingen.

Ik vind het belangrijk dat we snel kunnen schakelen en een juiste partner kunnen zijn voor klanten in prijs en kwaliteit. Onze klant is voor ons een persoon en zeker géén nummer. Kwaliteit heeft bij ons prioriteit boven kwantiteit. We maken graag tijd voor u.

Wij kunnen je helpen!

Neem nu contact met ons op

Contact