Privacyverklaring

Volgens de AVG-wetgeving


Download in PDF-formaat

InsideWeb is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Wij vinden het belangrijk dat jouw persoonsgegevens veilig zijn. Daarom doen wij de volgende vier beloftes:

  1. Je persoonlijke gegevens beschermen we alsof het die van onszelf zijn.
  2. Je persoonlijke gegevens gebruiken we alleen voor de in deze privacyverklaring omschreven doeleinden.
  3. Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk is om de in deze privacyverklaring genoemde doeleinden te bereiken.
  4. Je persoonlijke gegevens delen we nooit zonder gegronde reden met andere partijen.

Welke persoonsgegevens verwerkt InsideWeb?

Om jou van dienst te kunnen zijn bewaren wij de volgende gegevens:

  • Bedrijfsgegevens

Wij verwerken jouw bedrijfsgegevens voor het opstellen van offertes, facturen en om contact met je op te nemen. Hiertoe behoren adresgegevens, e-mailadres(sen), telefoonnummer(s) en namen van contactpersonen.

Deze gegevens staan opgeslagen binnen SnelStart voor administratieve en belastingtechnische doeleinden. Voor urenregistratie en offertes verwerken wij uw bedrijfsgegevens binnen TimeChimp. De data in deze systemen staat opgeslagen binnen de Europese economische zone. Vanwege belastingwetgeving bewaren wij deze gegevens 7 jaar.

  • Accountgegevens

Als je bij ons hosting afneemt zorgen wij ervoor dat jij altijd toegang hebt tot je accounts. Dit zijn bijvoorbeeld e-mail-, FTP- en databasegegevens.

Deze gegevens staan opgeslagen in onze Google Drive-omgeving. Google heeft de privacy van deze gegevens gewaarborgd. Wij kiezen er bewust voor om deze niet bij een dienst als Dropbox onder te brengen, vanwege privacy gevoeligheid van deze gegevens. Wij beloven deze gegevens alleen te raadplegen indien strikt noodzakelijk of op aanvraag van de klant.

Overige persoonsgegevens die InsideWeb verwerkt

  • Werkgerelateerde persoonsgegevens
    Solliciteer je bij ons, dan willen we natuurlijk graag weten wat je in huis hebt. Dit checken we aan de hand van je cv, motivatiebrief, portfolio of ingezonden sollicitatieopdracht. We zullen jouw persoonsgegevens binnen vier weken verwijderen in het geval je helaas niet wordt aangenomen.
  • Overige persoonsgegevens
    Het komt wel eens voor dat we via social media of e-mailberichten aanvullende persoonsgegevens toegestuurd krijgen waar we niet om gevraagd hebben. Hebben we deze persoonsgegevens niet nodig om je verder te helpen, dan zullen we deze, voor zover technisch mogelijk, verwijderen.

Doeleinden van de gegevensverwerking

Wij verwerken je persoonsgegevens natuurlijk niet zonder achterliggende redenen, maar hebben ze nodig voor:

  • Het aangaan en uitvoeren van jouw overeenkomst met ons, zodat we weten op welke diensten jij recht hebt;
  • Het opnemen van contact, bijvoorbeeld om je te helpen bij een probleem waar je tegenaan loopt;
  • Het behandelen van je klacht, voor een lange en gelukkige relatie;
  • Het beveiligen van onze diensten en het bestrijden van fraude, zodat bijvoorbeeld niet iemand anders zich als jou voordoet;
  • Het behandelen van reacties op onze vacatures, zodat we beter weten of jij de juiste match bent.

Wij zullen je persoonsgegevens niet voor andere doeleinden gebruiken dan degene die hierboven besproken zijn, tenzij je daar vooraf toestemming voor hebt gegeven of wij daartoe wettelijk verplicht zijn.

Beveiliging

Wij nemen strenge beveiligingsmaatregelen om misbruik van, en ongeautoriseerde toegang tot je persoonsgegevens te voorkomen. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot je gegevens, dat de toegang tot je gegevens afgeschermd is en dat onze beveiligingsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden. Daarnaast maken wij gebruik van SSL-certificaten voor een veilige overdracht van je gegevens en je communicatie met ons.

Jouw privacy en derde partijen

We zullen je gegevens alleen met anderen delen in de volgende drie gevallen:

  • Voor het verlenen of uitvoeren van onze diensten
  • Voor het uitvoeren van een wettelijke verplichting
  • Voor het registreren van een domeinnaam
    • Jouw gegevens en domeinnaam worden opgenomen in de WHOIS-database van de verantwoordelijke domeinnaamorganisatie. Als we dit niet delen, is de registratie van een domeinnaam niet mogelijk.

Met jouw toestemming delen we je gegevens met derde partijen in de volgende twee gevallen:

Voor het verbeteren van onze diensten, website of advertenties

We gebruiken software van andere partijen om te meten hoe goed een nieuwe productpagina bij jou aanslaat. Hiervoor gebruiken wij onder andere het Amerikaanse Google Analytics, waar wij een verwerkersovereenkomt mee hebben gesloten. Meer informatie over gegevensverwerking door Google Analytics vind je in de Privacy Policy van Google.

Jouw privacyrechten

Als gebruiker van onze website en diensten heb jij enkele handige privacyrechten tot je beschikking. Zo kan je ons vragen om inzage in of correctie, verplaatsing of verwijdering van je persoonsgegevens. Daarnaast is het mogelijk om te vragen verdere verwerking van je persoonsgegevens tijdelijk stil te zetten of zelfs hiertegen bezwaar te maken.

Wil je deze rechten inzetten of er meer over weten, neem dan contact met ons op via je controlepaneel of mail naar info@insideweb.nl.

Om niet zomaar te sleutelen aan de verkeerde persoonsgegevens, kunnen we je vragen om je adequaat te identificeren door vanuit je controlepaneel een bericht te sturen.

Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen wanneer je niet een van je privacyrechten wil uitoefenen, maar een klacht wil indienen over iets waar je niet tevreden over bent. Op grond van de privacywetgeving heb je ook het recht om bij de Autoriteit Persoonsgegevens aan te kloppen, de Nederlandse waakhond van de privacywetgeving.

Contactgegevens

Mocht je na het lezen van onze privacy-en cookieverklaring nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

InsideWeb
St. Catharinastraat 27
5809 AL Leunen

E-mail: info@insideweb.nl
Telefoon: +31 6 27 55 19 64

KvK: 66241553
Btw: NL230420588B01